De kindertijd van Corine van Zoelen - 49 jaar

De kindertijd van Corine van Zoelen - 49 jaar

In deze Podcast praat Helen Purperhart met Corine van Zoelen. Als kind was ze verlegen en wilde ze het liefst op de achtergrond blijven. Eigenlijk vond ze alles wel spannend. Als ze ergens op visite was waar ze de mensen niet kende durfde ze niet zomaar iets te vragen. Het liefst verstopte ze zich achter haar moeder.  

Verlegenheid overwonnen

Corine herinnert zich nog dat ze als tiener vaak uit ging met een zonnebril op zodat ze niet al te veel opviel. Ze wilde niet voor schut staan op de dansvloer en dacht 'als ik hen niet zie zien ze mij ook niet'.  Nu ze volwassen is heeft ze haar verlegenheid overwonnen. In de yogawereld is Corine een bekend gezicht met haar bedrijf 'De Yoga Business Coach'.  Ze praat makkelijk en snel en kan je alles vertellen over hoe je als yogadocent zichtbaar wordt en je ideale leerlingen aantrekt.  


De wereld beter maken

Als klein meisje wilde ze altijd de wereld beter maken. In haar kamer ging ze dan aan een tafeltje zitten om na te denken over hoe ze de problemen uit de grote mensenwereld kon oplossen.  Al vrij snel kwam ze er achter dat dit haar niet lukte.  Door alle ideeën in haar hoofd had ze als kind wel op kinderyoga willen zitten om wat orde te scheppen in de chaos. Nu ze volwassen is is het haar missie om via haar bedrijf zoveel mogelijk mensen te bereiken en ze rust en ontspanning te laten ervaren.


Beschuitje op de schommel

Corine woonde ergens achteraf en speelde graag buiten.  Ze hield van steltenlopen, knikkeren en elastieken. Als ze tussen de middag van school thuiskwam vond ze het heel fijn om haar beschuitje met hagelslag buiten op de schommel op te eten voordat ze weer terugging naar school.


De grootste van de klas

Vanwege haar lengte zat Corine altijd achteraan in de klas en ook met het maken van de klassenfoto's stond ze altijd achteraan. Daar heeft ze nu ze volwassen zit nog steeds last van. Als er een groepsfoto gemaakt wordt gaat ze automatisch achteraan. Tijdens een businessevent dacht ze what the F*ck ik ga gewoon vooraan staan ook al voelde dat raar. Haar motto is gewoon DOEN!


Meer weten over Corine?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? 

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en speeltip in je mailbox!

50%
Vul je gegevens in en je ontvangt het laatste nieuws in je mailbox!
Ja, dat wil ik