De kindertijd van Jerry Linnemeijer 48 jaar #41
13 november 2023 

De kindertijd van Jerry Linnemeijer 48 jaar #41

In deze podcast praat ik met Jerry Linnemeijer. Na zijn rechtenstudie is hij gaan werken als bedrijfsjurist en hij werkt bij een ruimtevaartbedrijf. Ook volgde hij meerdere yogadocentenopleidingen. Het is voor Jerry een fijne combinatie om zowel met je hoofd als met je lijf bezig te zijn. 

Wie Jerry als kind was, is nog steeds een beetje een raadsel voor hem. Hij is bezig om dat kindstuk te onderzoeken zodat hij zichzelf steeds beter leert kennen. Hij was een introvert kind dat het geweldig vond om alleen te zijn, te lezen en naar muziek te luisteren. Zijn moeder stuurde hem vaak naar buiten om met andere kinderen te spelen, maar als het aan hem lag zat hij het liefst hele dagen binnen. 

Jerry was als kind een van de toppers van de klas. Hij kon goed leren en blonk daarin uit. In sport was hij minder goed. Als kind was hij naïef en doorzag niet altijd alles, waardoor hij zich er nog wel eens liet inluizen. Hij werd heel erg gepest wat zijn jeugd heeft overvleugeld. 

Als kind was hij vaak te vinden in de bibliotheek waar hij zich terug kon trekken in de wereld van de boeken waar hij alleen kon zijn en anderen hem geen kwaad konden doen. 

Jerry kan moeilijk tegen onrechtvaardigheid. Het is zijn missie om de wereld beter achterlaten dan hoe hij het gekregen heeft. Hij is niet voor niets jurist en yogadocent geworden. Alles wat hij doet in zijn werk is daarop gericht.

Lees hier de brief die Jerry aan zijn ikken de Pusher en Rationalist stuurde.
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? 

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en speeltip in je mailbox!

50%
Vul je gegevens in en je ontvangt het laatste nieuws in je mailbox!
Ja, dat wil ik