De kindertijd van Marie Louise Linnemijer - 50 jaar #40
08 november 2023 

De kindertijd van Marie Louise Linnemijer - 50 jaar #40

In deze podcast praat ik met Marie-Louise Linnemeijer. Tegenwoordig werkt Marie-Louise als HR adviseur bij de Nederlandse transplantatie stichting. Ze vindt het heerlijk om met mensen bezig te zijn en te helpen bij het verbeteren van hun werkomstandigheden. Daarnaast heeft ze ook de fotoacademie afgerond en is ze ook werkzaam als fotograaf.  

Marie-Louise is de dochter van een dominee en dat had best een impact op haar kindzijn. Ze werd gepest en regelmatig nageroepen met jezuskindje. Marie-Louise was een lief, stil kind en heel erg betrokken kind. Ze was de oudste van 4 kinderen en moest het pad effenen voor haar broer en zussen. Ondanks dat ze het voortouw nam en goed voor zichzelf kon opkomen was ze ook vaak onzeker. 

Marie-Louise las veel boeken en speelde graag met haar vriendinnetje met poppen. Sinds de kleuterschool heeft ze nog steeds contact met haar vriendin. Ritmische gymnastiek vond ze superleuk om te doen, ze heeft ook aan wedstrijden meegedaan.  Hierdoor kwam ze in alle uithoeken van het land. Ze mist de onbevangenheid van het kind zijn. Als kind doe je veel meer de dingen voor jezelf omdat je het leuk vindt. 

Het overlijden van haar opa en oma roept nog steeds emoties op als ze het erover heeft. Zeker nu in deze periode. Op dit moment staat ze op een moeilijk punt in haar leven. Ze heeft te horen gekregen dat ze ernstig ziek is en dat ze dat niet zal overleven. De vraag is hoeveel tijd ze nog heeft en dat vindt ze heel lastig. Aan de andere kant gaat ze straks haar opa en oma weer zien en dat is fijn. Haar visie is: 'What doesn't kill you makes you stronger'.

Fotoboek van Wies

Ontdek de wereld van Wies, waarin haar naam 'wijs op alle manieren' belichaamd wordt. Met een eigen perspectief op het leven en achter de camera, deelt Wies vanuit rust en licht een diep persoonlijke visie. Laat je meeslepen door het magische realisme van Wies, waar het verspreiden van licht onzekerheid brengt en de vraag rijst: kunnen we ooit echt zien? Wies nodigt je uit om samen met haar, als medepassagiers, de grenzen van zekerheid los te laten en je te laten bevrijden in een wereld waar het onderscheid tussen realiteit en verlangen vervaagt. Verlies jezelf in de prachtige reis van Wies en ontdek een nieuw perspectief op jouw eigen authentieke wijsheid.

Klik hier voor meer informatie over het boek of om het boek te bestellen>>

Titel: The Return of Merlin

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? 

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en speeltip in je mailbox!

50%
Vul je gegevens in en je ontvangt het laatste nieuws in je mailbox!
Ja, dat wil ik