suzan-stutje
Helen door Spelen
Helen Purperhart
Helen door Spelen
02/19/2023
0 min
0

De kindertijd van Suzan Stutje - 47 jaar #39

02/19/2023
0 min
0

In deze podcast praat ik met Suzan Stutje. Ze is eigenaresse van yogastudio Essemsuz in Abbekerk waar ze lesgeeft aan kinderen van 4-18 jaar. Al vanaf haar kindertijd is Suzan altijd creatief bezig. Dat begon al toen ze heel klein was. Vanaf het moment dat ze wakker was pakte ze haar kleurboeken en ging ze kleuren. Later werden dat haar eigen tekeningen en ging ze naar de grafische MTS.

Vroeger wist Suzan nog niet wat ze later wilde worden. Ze zei tegen de kleuterjuf dat ze brandweerman wilde worden. Eigenlijk wilde ze dat helemaal niet en kreeg er zo'n spijt omdat ze dacht dat ze er toen voor altijd aan vast zat. Als kind is ze best veel gepest om haar flaporen en korte koppie. Op 12 jarige leeftijd heeft ze een operatie laten doen aan haar oren. Daarna is ze nooit meer gepest en ging ze andere kinderen helpen die toen werden gepest.

Nu ze groot is gelooft ze dat ze feitelijk die operatie helemaal niet nodig gehad heeft, het was meer voor het fysieke beeld. Als er iemand was geweest die haar had kunnen meegeven dat je goed bent zoals je bent dan had haar dat wel heel erg geholpen als kind. Het is Suzan's missie om kinderen mee te geven dat ze mogen vertrouwen op zichzelf zodat ze gaan stralen als de zon.

Reacties
Categorie├źn