De kindertijd van Jorien Schulten - 43 jaar
06 november 2021 

De kindertijd van Jorien Schulten - 43 jaar

In deze podcast praat ik met Jorien Schulten. Jorien was een echt binnenkind, ze hield ervan om thuis te knutselen met eierdozen en wc rollen.  Op school kon ze moeilijk meekomen waardoor ze naar de lomschool moest. Terugkijkend heeft ze daar best wel last van gehad. Ze heeft heel lang gedacht dat ze dom was en niet kon leren. Jorien voelde zich apart gezet van de andere kinderen. Dat maakte dat ze zich vaak onzeker voelde en bang was om fouten te maken.  Luister de hele podcast op o.a. Spotify.

Het cirkeltje is rond

Ondanks dat ze vroeger zelf een binnenspeelkind was gaat ze er vanuit haar bedrijf Jorienosaurus vaak met kinderen op uit in de natuur. Ze ziet dat kinderen die op dezelfde manier vastlopen in het onderwijs haar weten te bereiken. Voor haar is het cirkeltje nu rond.  Kort nadat ze bij de kinderyoga academie haar kinderyoga opleiding had afgerond werd ze gevraagd door het Jeugdjournaal om mee te werken aan een item over yoga voor kinderen op internationale yogadag. Bekijk de uitzending hieronder in het filmpje.


Speeltip voor Jorien

Maak een hoedje van papier, zet hem op en ga zo boodschappen doen kreeg Jorien als speeltip aan het eind van de podcast. Jorien heeft dit ook echt gedaan en maakte er een foto van :).  


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? 

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en speeltip in je mailbox!

50%
Vul je gegevens in en je ontvangt het laatste nieuws in je mailbox!
Ja, dat wil ik