De kindertijd van Savitrie Sital - 50 jaar

De kindertijd van Savitrie Sital - 50 jaar

In deze podcast praat Helen Purperhart met Savitrie Sital. Savitrie is  moeder van 6 kinderen en is dol op het leven. Als kind was ze in zichzelf gekeerd en veel alleen. Ze is heel traditioneel opgevoed en als ze achteraf terugkijkt heeft ze dat als heel beperkend ervaren. Op haar 17e werd er een man voor haar gezocht en op haar 18e werd ze uitgehuwelijkt.  Als puber had ze wel wat meer voor zichzelf willen opkomen. Nu is ze blij dat dit achter haar ligt en dat ze nu zelf haar leven kan bepalen. Alle lessen die ze heeft geleerd hebben haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze is nu helemaal los van die wereld en kan volmondig vanuit haar hart zeggen dat ze nu kan leven zoals ze wil leven.


Vertoeven in de fantasiewereld

Om los te komen van die beperkingen vertoefde ze graag in haar rijke fantasiewereld. Daar beleefde ze avonturen waarin ze reisde naar het leven wat ze voor zich zag. Eigenlijk was ze toen al aan het manifesteren en scheppen. Zo zag ze voor zich dat ze later veel kinderen wilde hebben.  In haar fantasie wandelde ze met haar eigen kind de klas in waar iedereen van zijn stoel viel van verbazing. Deze fantasiewereld heeft zich in haar volwasseneleven omgezet in een spirituele wereld waarin ze in meditaties haar reizen maakt en haar begeleiders ontmoet in andere dimensies. 


Liefde uitdragen

Als jong meisje haalde ze haar inspiratie uit boeken. Ze las al heel jong uit boeken zoals Yogananda en Gandhi. Dat waren haar leermeesters.  Ze leeft graag vanuit haar hart en volgt haar zielsmissie.  Ze wil liefde uitdragen in de wereld zodat mensen meer kunnen gaan leven vanuit hun hart. Dit doet ze via chakra healing en schoolverlichting.


Meer weten over Savitrie?

Check haar instagram.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? 

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en speeltip in je mailbox!

50%
Vul je gegevens in en je ontvangt het laatste nieuws in je mailbox!
Ja, dat wil ik